Betaling

Hos butik.espressomagic.dk kan du betale med VISA/Dankort, VISA, Mastercard og mobile pay

 

Priser

Alle priser er inklusive moms og i danske kr. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Shoppen opdateres dagligt.

Leveringstid

Vi sender kun 100% friskristet kaffe ud til vores kunder. Dette sikrer den højeste kvalitet. Da vi rister om tirsdagen betyder det tilgengæld at der kan forekomme leveringstid på op til 7 dage, inden varerne bliver sendt af sted.
Så husk: God kaffe er værd at vente på!  🙂

Bytte- og fortrydelsesret:

Butik.espressomagic.dk yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager dine varer. Ved returnering har du pligt til at returnere varerne i samme stand og mængde, som de er modtaget.

Omkostning og ansvar ved returforsendelse er købers.

I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, fortrydelsesrettens område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som købes på offentlige steder, torve og markeder, eller som skal leveres til forbrugeren ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Hvis dine varer uheldigvis er behæftet med fejl, eller der er fejl i leverancen, betaler vi naturligvis returfragten.

 

Reklamationsret

butik.espressomagic.dk yder reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til butik.espressomagic.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder butik.espressomagic.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Reklamation og varereturnering Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes rettet til: butik@espressomagic.dk